Vieraskirja

KIRJOITA VIERASKIRJAAN
(67)
1 2 3 4 5 6 7
(17) Tupu H
8.09.2014 18.42

Moikka ja kiitos tosi kivasta kesätanssi-illasta, onneksi oli vientiä ja pääsin tanssimaankin niiiin ihanan musiikin tahdissa. Ei ole aikoihin ollut noin komeaäänistä laulajaa minun kuultavana, ihastuin heti eka kerralla ja toivon mukaan pääsen toistekin Helminauhan keikalle mukaan. Tupu vaan halusi kiittää

(16) Hyvän musiikin ystävä
6.09.2014 15.42

Hienosti yhteen soittava orkesteri ja ihanan pehmeä lauluääni solistilla :). Koko ohjelmisto tanssittavaa musiikkia, tuli todistettua Häijään Tanssikrouvissa 5.9.2014. Kiitos! Varmasti tulen toisenkin kerran todistamaan taitonne :). Hyvää syksyn jatkoa!

(15) Lavakiertäjä
29.08.2014 12.28

Helminauha orkka ja solisti Markus, ootte kyllä ylivoimaisesti paras lavatanssiorkesteri, tuli tetstattua monta muutakin tässä kesän aikaan, mutta Helminauha erottui porukasta. Onnee ja menestystä pojat, pitäkää tyyli ja asenne jatkossakin, pärjäätte hyvin tuolla menolla.

(14) ensikertalainen
9.08.2014 17.51

Heippa! Oli älyttömän hyvä keikka 8.8 Jyväskylässä! Ekaa kertaa olin teitä kuulemassa ja olin kyllä mielissäni kaikista kappaleista mitä soititte, ja todella hyvin soitattekin! Jäi vaivaamaan yksi kappale aivan keikan lopussa, tunnistin sen mutta en millään keksinyt sen esittäjää enkä nimeä. Olisi kiva jos jostain saisi illan biisilistan niin voisi tarkistella kadoksissa olevia kappaleita :)

(13) Väiski
16.07.2014 16.58

Hyvät pelit, ei muuta voi sanoa, orkesteri on huippuluokkaa samoin laulaja Markuksen ääni, Toisesta todellisuudesta ja Mitä tahdot -kappaleet ovat hyvin valittua musiikkia. Kiitos pojat, keikoilla nähhään taas. Hyvää kesää ja ajelkaahan iisisti.

(12) Eeva
14.07.2014 18.09

Hei Markus ja Helminauhan pojat, päästiin kesätansseihin Kimmeliin ja Liperin lavalle ihan Helminauha-orkesteria kuulemaan ja tanssimaan tahdissanne, ja kyllä oli hauskat tanssit molemmat. Kiitos, että tulette tännekin päin esiintymään, teitä on ilo kuunnella, monipuolista musiikkia Markuksen äänella, aivan ihanaa, uudet kappaleet livenä tosi hyviä. Vaikka oli sateisenkylmä ilta Liperi-illassa , me tanssijat olimme aivan innoissamme oli sen verran hyvä meininki.Edellisen viestin kirjoittajaan viitaten, meikäkin kyllä tykkää paljon tangoista, ja niitä on kiva tanssia, että tangoillaan vaan välillä ihan urakalla,ja kyllä muukin musiikki käy. Wellcome again! Ja terkut kampuksenkin väen puolesta menestyksestä. Hyviä kesäkeikkoja, iloista soitantaa ja pysytään kuulolla. Eeva

(11) Iines ja Aku -pari
2.07.2014 11.15

Liperin lavalla oli tunnelmaa sateesta huolimatta,ja orkka osaa soittaa huikeen hyvin, ja kun Kokkosen Markuksella on noin mahtava ääni, toiveena onkin, että käytä ääntäsi vaativissa kappaleissa , kunnon tangoissa, sillä sinulla on sellainen tangoääni, mitä monellakaan ei ole, samoin kunnon valssit mukaan ohjelmistoon, me tavallist tanssijat kaivataan vanhoja hyviä musiikillisesti rytkimmäitä kappaleita, ja te hallitsette kyllä ne. Harmi,että tanssiaktiivit ovat vallanneet lattian ja vaativat melko tasapaksua, samaa, svengiä, vaikka lavatansseissa pitäisi olla entisajan meininki päällä. Ja antaa tulla sitä tangoo sieltä, esimerkkinä Reijo Taipaleen, tyyli,se vetää tanssikansaa lavat täyteen. Miksi kaikki tangolaulajat nykyään laulavat ihan muuta, kuin kunnon perinteistä tanssimusiikkia, pikkuvinkkinä vaan tämä.

(10) Ritu
2.07.2014 10.35

Liperin lavalla eilen sateisesta säästä huolimatta tunnelma oli hyvä ja takuuvarmaa laulua/soitantaa Helminauhan toimesta! Erittäin paljon kiitoksia jälleen kerran!

(9) A.W.
30.06.2014 13.14

Hei!

Hieman myöhässä tulee, mutta suuri kiitos hyvistä tansseista Kolmilammilla 8.6! Kappaleet olivat monipuolisia, ja mikä parasta, teidän tanssinne ovat olleet tähän mennessä tänä kesänä ainoat, jolloin en ole tarvinnut korvatulppia! :) Kiitos siis, etteivät volyymit nouse, toivottavasti muissakaan (isommissa) tanssipaikoissa, liikaa!

(8) Ritu
29.06.2014 09.40

On Todellakin Kiitosten aika! Kimmelin keikalta pe 27.6. jäi korviin soimaan upeita kappaleita mitä kuului Helminauhalta illan aikana. Jokin Sara -niminen kappale jäi erityisesti mieleeni, jota en ole kuullut aiemmin, se on saatava kuulla uudestaan seuraavalla keikallanne, mutta myös lukuisia muita Ihania kappaleita. Kuin pisteenä i:n päälle sain lauantai-iltana kuunnella Radio Suomesta Teidän huikea keikkamenininki Ruusulinnasta. Jokaiselle Teille pojille erikseen ja yhteisesti tässä Sydämelliset kiitokseni! Teillä kyllä on soitot ja laulut kohdallaan ja erityismaininta Kallelle Radio Suomessa Säkkijärven polkasta, aivan huikeeta soitantaa! Kiitos Helminauha!
terveisin "äitee"


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
captcha