Vieraskirja

KIRJOITA VIERASKIRJAAN
(67)
1 2 3 4 5 6 7
(27) Virpi, Porvoo
18.03.2015 13.53

Hakusella löysin tänne sivuillenne, kiva ja yllätys kun vieraskirjakin löytyi, voin laittaa pientä viestiä Helminauha-orkesterille. Kiitos tosi hyvästä tanssimusiikistanne, olen kuullut Markus Kokkosen laulavan Eeva-kappaleen, ja se kuulosti aivan upealta (kuten kyllä muutkin kappaleet). Voisit levyttää tämän Eevan, ja kuten edellisessä viestissä oli mainittu, äänesi tosiaan muistutttaa paljon Olavi Virran ääntä. Menestystä ja turvallisia keikkamatkoja toivottaen, Virpi, suuri faninne.

(26) Hanski ja muut
11.03.2015 14.17

Hei vaan ja terveiset täältä Keski-Suomesta, saimme kuulla todella hyvää tanssimusiikkia keikkaillassanne, kiitoksia Helminauha orkesterin laulusolistille, upea puhdas ääni, ja myös soittajakokoonpanolle. Teillä onkin muutama levy jo ilmestenyt, etenkin Toisesta todellisuudesta -kappale kuulostaa hienolta. Noin hyvän orkesterin kannattaisi ryhtyä levyjen tekoon, solistin ääni
taipuu moneen ja tulee aivan Olavi Virran ääni mieleen. Oikein hyvää menestystä koko orkesterille.

(25) Tarja
30.01.2015 14.03

Tosi kiva kun tulette nyt lauantaina tänne esiintymään, pääsee kunnon tansseihin. Turvallista matkaa ja nähdään, tanssikengät jo valmiina. Onnea ja menestystä koko orkesterille. Olette melkosia taitureita lavalla ja jaksatte vielä hymyilläkin meille, se kertoo jo paljon.

(24) Nipa
27.01.2015 17.38

Hei ja Menestystä Uudelle Vuodelle tosi hyvälle tanssiorkesterille,
teillä pyyhkii hyvin, hyvälle orkesterille on aina kysyntää. Paljon keikkoja, jalat maassa kuitenkin tiukasti pysyen, kyllä se siitä sujuu kun pitää ohjat tiekasti ruorissa ja pysyy kurssissa koko ajan tiekasti kiinni, sivuraiteet jääkööt sivuun niin aina pärjää. Molskis ja nähhään keikoilla,tulossa ollaan jo.

(23) Maila ja Lauri
30.12.2014 19.33

Maila ja Lauri Kouvolasta kiittää mukaansatempaavasta musiikista Helminauha orkesteria ja sen solistia Markus Kokkosta. Olemme olleet tanssimassa muutamissa paikoissa teidän esiintymisilloissa ja pidämme todella paljon soitannastanne ja kohteliaasta, huumorimielellä esiintymisestänne. Hyvää jatkoa ja paljon esiintymisiä hyvälle orkesterille edelleenkin.

(22) Arja H
4.12.2014 18.24

Haluan laittaa osaltani tähän Helminauhan vieraskirjaan isot kiitokset ja lämpimät halaukset (vaikkapa näin netinkin välityksellä) koko orkesterille ja tietenkin valloittavalle solistille Markukselle. Teillä on mukavantuntuinen kokoonpano ja yhteispeli näkyy esiintymisessänne, ahh kuuntelisin ja tanssisin vaikka kuinka pitkään aina kun pääsen keikallenne. Musiikkinne on aivan lumoavaa taikaa, ja Markus on niin suloinen, huippulaulaja. Onnellista tulevaisuutta tälle orkesterillle, pysykää koossa ja tanssittakaa meitä puujalkoja, että opimme askeltamaan aina paremmin rennossa tahdissanne. Kiitos Helminauha ja Markus!

(21) Iines ja Aku
21.10.2014 15.03

Helminauha orkka soitti Aron Areenassa koko illan tanssittavaa musiikkia ja laulajapoika Markus lauloit suoraan sydämeen, ilo oli katella ja kuunnella teitä, koko porukasta välittyy sellainen rento, yleisöystävällinen hehku. Muuten teillähän on hyviä omiakin kappaleita, erityisesti tykkäsin Toisesta todellisuudesta .kappaleestanne, innolla odotamme lisää levytyksiä noin lahjakkaalta kokoonpanolta, toivottavasti piankin. Heissan ja turvallisia keikkamatkoja. Iines ja Aku -tähtipari tanssii ihan omaan tahtiinsa ja nautii joka askeleella, vaikka varvaspolkuja tuleekin ihan naurettavan paljon, ollaan alta kolmekymppisiä, silti tykätään tangoista eniten.

(20) Tanssitossut
12.10.2014 14.35

Kiitos ylihyvästä,tanssittavasta,monipuolisesta musiikista AronAreenassa.

(19) Dancing Friends
9.10.2014 17.39

Hei mukavat pelimannit, soititte meidät pyörryksiin, solistihan on aivan omaa luokkaansa laulajana. Kiitos mukavasta keikkaillasta, parketilla nähhään toivon mukaan vielä monesti samaan tahtiin.

(18) Helmeilevä
23.09.2014 08.42

Heipat!

Voi, joudun odottamaan marraskuun alkuun että teidät seuraavan kerran näen. Olette loistavia.


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
captcha