Vieraskirja

KIRJOITA VIERASKIRJAAN
(61)
1 2 3 4 5 6 7
(21) Iines ja Aku
21.10.2014 15.03

Helminauha orkka soitti Aron Areenassa koko illan tanssittavaa musiikkia ja laulajapoika Markus lauloit suoraan sydämeen, ilo oli katella ja kuunnella teitä, koko porukasta välittyy sellainen rento, yleisöystävällinen hehku. Muuten teillähän on hyviä omiakin kappaleita, erityisesti tykkäsin Toisesta todellisuudesta .kappaleestanne, innolla odotamme lisää levytyksiä noin lahjakkaalta kokoonpanolta, toivottavasti piankin. Heissan ja turvallisia keikkamatkoja. Iines ja Aku -tähtipari tanssii ihan omaan tahtiinsa ja nautii joka askeleella, vaikka varvaspolkuja tuleekin ihan naurettavan paljon, ollaan alta kolmekymppisiä, silti tykätään tangoista eniten.

(20) Tanssitossut
12.10.2014 14.35

Kiitos ylihyvästä,tanssittavasta,monipuolisesta musiikista AronAreenassa.

(19) Dancing Friends
9.10.2014 17.39

Hei mukavat pelimannit, soititte meidät pyörryksiin, solistihan on aivan omaa luokkaansa laulajana. Kiitos mukavasta keikkaillasta, parketilla nähhään toivon mukaan vielä monesti samaan tahtiin.

(18) Helmeilevä
23.09.2014 08.42

Heipat!

Voi, joudun odottamaan marraskuun alkuun että teidät seuraavan kerran näen. Olette loistavia.

(17) Tupu H
8.09.2014 18.42

Moikka ja kiitos tosi kivasta kesätanssi-illasta, onneksi oli vientiä ja pääsin tanssimaankin niiiin ihanan musiikin tahdissa. Ei ole aikoihin ollut noin komeaäänistä laulajaa minun kuultavana, ihastuin heti eka kerralla ja toivon mukaan pääsen toistekin Helminauhan keikalle mukaan. Tupu vaan halusi kiittää

(16) Hyvän musiikin ystävä
6.09.2014 15.42

Hienosti yhteen soittava orkesteri ja ihanan pehmeä lauluääni solistilla :). Koko ohjelmisto tanssittavaa musiikkia, tuli todistettua Häijään Tanssikrouvissa 5.9.2014. Kiitos! Varmasti tulen toisenkin kerran todistamaan taitonne :). Hyvää syksyn jatkoa!

(15) Lavakiertäjä
29.08.2014 12.28

Helminauha orkka ja solisti Markus, ootte kyllä ylivoimaisesti paras lavatanssiorkesteri, tuli tetstattua monta muutakin tässä kesän aikaan, mutta Helminauha erottui porukasta. Onnee ja menestystä pojat, pitäkää tyyli ja asenne jatkossakin, pärjäätte hyvin tuolla menolla.

(14) ensikertalainen
9.08.2014 17.51

Heippa! Oli älyttömän hyvä keikka 8.8 Jyväskylässä! Ekaa kertaa olin teitä kuulemassa ja olin kyllä mielissäni kaikista kappaleista mitä soititte, ja todella hyvin soitattekin! Jäi vaivaamaan yksi kappale aivan keikan lopussa, tunnistin sen mutta en millään keksinyt sen esittäjää enkä nimeä. Olisi kiva jos jostain saisi illan biisilistan niin voisi tarkistella kadoksissa olevia kappaleita :)

(13) Väiski
16.07.2014 16.58

Hyvät pelit, ei muuta voi sanoa, orkesteri on huippuluokkaa samoin laulaja Markuksen ääni, Toisesta todellisuudesta ja Mitä tahdot -kappaleet ovat hyvin valittua musiikkia. Kiitos pojat, keikoilla nähhään taas. Hyvää kesää ja ajelkaahan iisisti.

(12) Eeva
14.07.2014 18.09

Hei Markus ja Helminauhan pojat, päästiin kesätansseihin Kimmeliin ja Liperin lavalle ihan Helminauha-orkesteria kuulemaan ja tanssimaan tahdissanne, ja kyllä oli hauskat tanssit molemmat. Kiitos, että tulette tännekin päin esiintymään, teitä on ilo kuunnella, monipuolista musiikkia Markuksen äänella, aivan ihanaa, uudet kappaleet livenä tosi hyviä. Vaikka oli sateisenkylmä ilta Liperi-illassa , me tanssijat olimme aivan innoissamme oli sen verran hyvä meininki.Edellisen viestin kirjoittajaan viitaten, meikäkin kyllä tykkää paljon tangoista, ja niitä on kiva tanssia, että tangoillaan vaan välillä ihan urakalla,ja kyllä muukin musiikki käy. Wellcome again! Ja terkut kampuksenkin väen puolesta menestyksestä. Hyviä kesäkeikkoja, iloista soitantaa ja pysytään kuulolla. Eeva


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
captcha